[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”none”]
h3>Potkurit moottorijahteihin


Toimitamme tilauksesta mallikohtaiset potkurit esimerkiksi Princess, Azimut, Sunseeker, Sea-Ray, Sealine, Fairline ja Grandbanks veneisiin.

Erikoispotkureiden lisäksi saatavana yleispotkureita 3-, 4- ja 5 -lapaisina malleina eri peitto- ja lapaprofiileilla. Materiaalina mangaanpronssi (MnBr) ja nikkelialumiinipronssi (NiBr-Al). Edustamiamme merkkejä ovat mm. CJR, Michigan, HungShen jne.

Merkkikohtaista potkuria hankittaessa, veneen malli ja valmistenumero sekä potkurin kokotiedot ja akselikartion mitat helpottavat ja nopeuttavat oikean potkurin hankinnassa. Kokeneet asiantuntijamme auttavat potkurin valinnassa tarvittaessa.

[/vc_column_text][block_title padding_desc=”0%” title=”CJR Potkurit”]Toimitamme Englantilaisen CJR:n laajasta valikoimasta akselisto-osia akselivetoisiin veneisiin. Erittäin korkealuokkaiset potkurit, akselituet ym. osat vakio- ja erikoissovelluksiin.

CJR valmistaa potkurit ammatti- ja hyvikäyttöön, esimerkiksi Princess veneisiin. Lue lisää…[/block_title][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”none”]

Potkuriakselit


Valmistamme potkuriakseleita Ø 120 mm halkaisijaan asti. Potkuriakselien materiaalina käytetään korroosion kestävää erittäin lujaa ja jäykkää 1.4460 (AISI 329 – SS2324) materiaalia. Potkuriakselit valmistetaan NC -koneistamalla ja ovat erittäin mittatarkkoja. Akselien suoruus tarkistetaan aina koneistuksen jälkeen.

Vakioakseleiden kartio on ISO 4566 standardin mukainen 1:10 tai tuumakokoisissa akseleissa American Taper (1:16) tai Imperial Taper (1:12). Valmistamme myös muut vakiomitoituksista poikkeavat potkuriakselit ja erikoisakselikartiot.

Katso myös erikoisakselit Princess veneisiin

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Akselituet


Mallikohtaiset sekä yleismalliset akselituet suuriin moottoriveneisiin ja purjeveneisiin.

Tukien muotoilussa on huomioitu tukevuus ja värinättömyys sekä alhainen virtausvastus. Akselituet valmistetaan korkealuokkaisesta nikkeli-alumiini-pronssista (AB2) tai mangaanipronssista (HTB1). Kumilaakerin kiinnitys varmistetaan pidätinruuveilla.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Kumilaakerit


Laadukkaat Aqualube laakerit on suunniteltu vaativiin meri- ja teollisuussovelluksiin.

Laakereita saatavana pronssikuorisena (brass) tai ei-metallisella kuorella (phenolic). Laakerin kumi on valettu tukevasti kiinni kuoreen. Kumimateriaalina käytetään kemikaalien ja öljynkestävää nitriilikumia, mikä tarjoaa erinomaisen kulutuskestävyyden.

Laakerikoot akselihalkaisijoille: metrinen Ø 20 – 260 mm ja tuumakoot Ø 10″ asti.[/vc_column_text][services_media title=”Kumilaakerit” photo=”833″ style=”style_2″]


Laadukkaat Aqualube laakerit on suunniteltu vaativiin meri- ja teollisuussovelluksiin.

Laakereita on saatavana eri kuorimateriaaleilla: pronssikuorisena (brass) tai ei-metallisella kuorella (phenolic). Laakerin kumi on valettu tukevasti kiinni kuoreen Kumimateriaalina käytetään kemikaalien ja öljynkestävää nitriilikumia, mikä tarjoaa erinomaisen kulutuskestävyyden jopa kaikkein vaativimmissa olosuhteissa.

Laakerikoot akselihalkaisijoille: metrinen Ø 20 – 260 mm ja tuumakoot Ø 10″ asti.[/services_media][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”fadeIn”]

PSS akselitiivisteet


Täysin tiivis vesivoideltava akselitiiviste  Ø150 mm akselihalkaisijaan asti.

Tiiviste koostuu kahdesta erillisestä osasta. Joustavalla kumiletkulla vannasputkeen kiinnitetyssä osassa on kulutusta kestävä hiilikuitupinta ja potkuriakseliin on kiinnitetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu vastakappale. Tiivisteen vastakkaiset osat puristuvat toisiaan vasten kumiletkun avulla. Tiivisteet ovat Bureau Veritas, ABS ja Rinan hyväksymiä.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”fadeIn”]

Peräsimet


Yleismalliset peräsimet moottoriveneisiin huvikäyttöön. Peräsimet valmistetaan merenkulun teknisten vaatimusten mukaisesti ja niiden mitoitus noudattaa huviveneiden merenkulun standardeja.

Peräsinten suunnittelussa ja muotoilussa on kiinnitetty huomiota minimaaliseen virtausvastukseen ja  kavitaation vähentämiseen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]